Examen

Nu har jag efter 4,5 år lyckats ta min examen och bli färdig lärare. Kan inte riktigt fatta det. Känns overkligt faktiskt. Nu kan jag inte längre gömma mig bakom någon annan utan kommer på måndag ta mina stapplande steg ut i arbetslivet... Läskigt. Betyder det att jag är vuxen nu?

Min studietid har varit fantastisk men ibland även oerhört jobbig. Tror jag har gått igenom alla olika känslostadier i skolan. Jag har varit kär (och är fortfarande), förbannad, skrattat så jag gråtit, somnat på föreläsningar, hetsat, stressat, gråtit, labbat, pratat, dansat, diskuterat, nördat mig, rakat benen på elitskidåkare, ramlat, improviserat, försovit, varit för tidig, spelat in film, lekt fjortis och massor mer.

Men nu börjar ett nytt kapitel för mig, jag ska ju bli vuxen. No more studentrabatt... Får väll börja snacka pension och lån istället för hur man snabbast får tag på kursböcker, hetspluggar bäst eller vart billigaste studentkaffet finns. Hur min framtid blir vet jag inte. Vet att jag har ett vikariat nästa vecka men sen är min kalender tom. Som sagt läskigt men hur skönt som hellst, för nu får jag göra det jag verkligen vill. Vara lärare.

WooHoo!

Kommentarer
Postat av: Lina

GRATIS vännen!!! Är så stolt över dig! Kramar

2010-01-18 @ 21:45:01
URL: http://lmve.blogg.se/
Postat av: Lina

Det skulle ju förstås stå; GRATTIS...hehe =)

2010-01-18 @ 21:46:29
URL: http://lmve.blogg.se/
Postat av: Lina

Det blev fel när jag kommenterade och så skulle jag kommentera igen för att rätta till det och då började allting att strula... = jag har ingen aning om hur många gånger jag har skrivit här nu..haha. Ok. Time for bed, I think. Kram!

2010-01-18 @ 21:49:25
URL: http://lmve.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Gud vad avis jag är nu! :) Men grattis i massor!

2010-01-20 @ 19:22:04
URL: http://sugarangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0